SON DAKİKA
Hava Durumu

16 milyon emekliye bayram öncesi karşılıksız 15.000 TL nakit desteği

16 milyon emekliye 2024 Ramazan Bayramı torpili açıklandı. Net olarak 15 bin TL nakit desteği karşılıksız maaş hesaplarına yatacak. İşte 4A, 4B, 4C’li tüm emeklilere yatacak net 15 bin TL bayrama özel ödemeye dair detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaekspress.com
16 milyon emekliye bayram öncesi karşılıksız 15.000 TL nakit desteği

2024 en fazla emekli promosyon veren bankalar arasına Türkiye Finans da eklendi. Özellikle zaten belirli bankalarda olan ve 2024 yılında bankasının güncel promosyonundan yüksek miktarlı olarak faydalanamayan vatandaşlara Türkiye Finans çok iyi bir seçenek olarak ön plana çıktı. Yeni bir bankaya maaşını taşıyarak ekstra avantajlarından yararlanmak isteyen emekliler böylelikle yeni aldıkları promosyon ile bayramda harcamalarını daha rahat gerçekleştirebilecek. Hemen şimdi Tükiye Finans’a maaşını taşıyan emekliler Mart ayı maaşlarının hesaba geçmesinden sonra promosyon ödemelerini alabiliyorlar.

Şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil şubeden işlemler görüntülü görüşme yoluyla kolaylıkla halledilebiliyor. Böylelikle emekliler 5 dakika sürmeden evlerinden maaş taşıma işlemlerini de gerçekleştirebiliyor. Türkiye Finans’a maaşın taşınmasıyla birlikte internet ve mobil şube ya da ATM’den yapılan tüm EFT, havale ve benzeri işlemler ücretsiz şekilde gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca kart aidatı olmadan Türkiye Finans’ın Happy Bonus Kredi Kartı ve Happy Kart kullanma imkanı da bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.