SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Yeni Keles’te kadınlara özel geçe düzenledi! Salon doldu taştı

İyi Parti Keles Belediye Başkan adayı İsmail Yeni, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Keles Düğün salonunda ilçedeki kadınların günlerini kutlayarak karanfil dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 02:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 02:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaekspress.com
Başkan Yeni Keles’te kadınlara özel geçe düzenledi! Salon doldu taştı

Keles’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan Belediye düğün salonunda kadınlara özel gece düzenlendi.

Keles ilçe merkezi ve çevre mahallerden gelen kadınlar geceye büyük ilgi gösterdi. Belediye düğün salonundaki geceye katılan kadılar salonu kısa içersinde  doldurdu.

Düzenlenen gecede Keles yöresine ait oyunlar oynanırken ilerleyen saatlerde ise yörenin en ünlü Sanatçısı Emel Örgünün seslendirdiği birbirinden güzel türküler ve oyunlar eşliğinde kelesli kadınlar unutulmaz bir gece geçirdiler.

Keles’te Kadınlar gününü etkinlikleri kapsamında ilçedeki kandınlara yönelik gece organize eden İyi Parti Keles Belediye Başkan adayı İsmail Yeni, Kadınların toplumdaki yerinin güçlenmesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Yeni, bu tür etkinliklerin sadece sembolik değil, aynı zamanda somut bir destek olduğunu belirterek tüm kadınların sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde değil, her gün kadınlarımıza sahip çıkarak onları özel olduğunu hissettirmemiz gerekiyor. Belediye Başkanlığı görevimizi Allah nasip ederse Kadınlarımıza yönelik her ay sosyal faaliyet yapacağını söyleyen Başkan Yeni kadınlarımız için mükemmel projelerimizide tek tek hayata geçireceğiz, Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum dedi.

İyi Parti Keles Belediye Başkan Adayı İsmail Yeni geceye katılan tüm kadılara özel pasta keserek, Karanfil dağıttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.