SON DAKİKA
Hava Durumu

İsmail Yeni Keles Köy Dernek Başkalarıyla İftar Yemeğinde buluştu

İYİ Parti Keles Belediye Başkan Adayı İsmail Yeni, Keles Köy dernekleri Başkanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaekspress.com
İsmail Yeni Keles Köy Dernek Başkalarıyla İftar Yemeğinde buluştu

İYİ Parti Keles Belediye Başkan Adayı İsmail Yeni, Keles’in, istediği ve beklediği belediyecilik hizmetlerini hak ettiğini tam alamadığını vurgulayan İsmail Yeni, “Osmanlı’nın Bursa’yı fethetmeden önce otağ kurarak feyz aldığı ve Keles’in emsalsiz dağ havasından aldığı yüksek enerji ve motivasyonla Bursa’yı zapt ettiğini vurgulayan Başkan Adayı Yeni, “Keles’in yeniden, tarihten aldığı o muhteşem güçle, hak ettiği biçimde dört başı mamur bir ilçe olmasını mutlaka sağlayacağız” Keles için Tüm kesimlerimize yönelik mükemmel projelerimiz var,biz bugun buradan neyin sözünü veriyorsak o mutlaka olacaktır. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik,

Boş sözlerin, altında kalmak yerine işe, üretime, İstihdam Sağlık, turizm, tarım, hayvancılık, Köylerimizdeki yapıla evlerin imar durum çalışmarı, kırsal mahallelerimizde ev yapmak isteyen vatandaşlarımıza hazır proje, ekipman desteği gibi bir çok konuda verdiğimiz her sözün hizmete dönüşeceğini belirten Başkan adayı Yeni, Bu akşam iftar yemeğinde güzel ilçemizin özverili dernek başkanları ile bir araya gelerek birlikte zaman geçirdik.

Dernek başkanlarımızın sorunlarını dinledik, Keles için neler yapılabileceği üzerinde sohbetler ettik. Ramazan ayının bereketi ve bir araya gelmenin verdiği güçle, Keles için yapabileceklerimizi masaya yatırdık. Bu değerli buluşma, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize katkı sağladı. Geleceğe umutla bakmak adına önemli bir adım attık.

Katılımları için Sayın Vekilimiz Hasan Toktaş'a, İl Başkan Yardımcısı Erkan Zorba' ya, Müberra Çakır' a, Dağ-Der Genel Başkanı İsmail Aydoğdu' ya, Dağ-Der Yönetim Kurulu Üyelerine, Başkan Yardımcısı ve Osmangazi - Keles Köy Dernek Başkanları Koordinatörü Emre Kahraman' a, Köy Dernek Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Desteklerinizle, birlikte daha güçlü bir Keles için çalışacağız. Hep birlikte daha nice güzel anlara...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.