SON DAKİKA
Hava Durumu

Keles B.B adayı İsmail Yeni Kıranışılar mahalesinde Büyük Türk bayrağıyla karşılandı

Keles İyi Parti Keles B.B adayı yeni Kıranışklar mahalesinde meşalelerle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaekspress.com
Keles B.B adayı İsmail Yeni Kıranışılar mahalesinde Büyük Türk bayrağıyla karşılandı

Keles İyi Parti Keles B.B adayı İsmail Yeni ilçeye bağlı Kıranışklar mahalesi girişinde vatdaşlar tarafından meşallerle ve dev Türk Bayrağı eşliğinde karşılandı.

Başkan adayı Yeni mahalle merkezine kadar ise dev Türk bayrağı eşliğinde mahalle merkezinde mahalle sakinleriye bir araya geldi. Başkan Yeni, ” 10 Mart 2024 tarihinde seçim çalışmalarımız kapsamında İlçe Başkanımız İzzet Kaya'nın da mahallesi olan Kıranışıklar Mahallemizdeki dostlarımızı İYİ Parti Bursa Milletvekilimiz Hasan Toktaş'ın da katılımı ile ziyaret ettik.

Bu harika mahallemize sıcak bir karşılama ile adım attık ve soğuk havada bile içimizi ısıtan çok kıymetli Kıranışıklar Mahallesindeki hemşerilerimizle buluştuk, Kendilerini çok teşekkür ediyorum, Her gittiğimiz mahallerimizde Vatandaşlarımızın istek ve talepleriniz dijital ortama geçirerek alıyoruz. Bu talepler bizim için kıymetli, bizler halk odaklı ve gelişebilir bir ilçe modeliyle ilçemizi daha iletiye nasıl taşıya biliriz anlayışla vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.