SON DAKİKA
Hava Durumu

Karamollaoğlu:

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2022 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2022 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaekspress.com
Karamollaoğlu:

ANKARA (İGFA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs tedavisi sonrasında yaptığı ilk basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "One minute n'oldu?" diye sordu.

"İsrail değişti de biz mi bilmiyoruz yoksa siz mi çok değiştiniz!" diyerek tepkisini dile getiren SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'u ülkemize davet etmesinin hakikaten akıl alır gibi olmadığını belirterek, "Tüm anormallikler "normalleşme" olarak takdim ediliyor adeta" dedi.

Ziyaret gündemiyle alakalı konuşan Karamollaoğlu, Erdoğan'ın Ocak 2009'daki Davos Zirvesi'nde Şimon Perez'e "one minute" çıkışını anımsatarak, "Sayın Cumhurbaşkanı'na mecbur kalıyorum sormaya: One minute ne oldu? Ne değişti böyle bir davette bulunmanız için?" dedi. Karamollaoğlu, "Biz Sayın Erdoğan’ın Gazze’ye ne zaman gideceğini konuşurken, birden bire sürpriz bir şekilde bu ülkenin katillikle meşhur devlet başkanını ülkemize davet ettiler" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı Star TV ile NTV ortak yayınında, "Cumhurbaşkanı Herzog'un yine Şubat'ın başında, yani ilk yarısında diyeyim bir ziyareti söz konusu. Bu ziyaretle birlikte de İsrail Türkiye ilişkilerinde yeni bir dönem başlayabilir" şeklinde konuşmuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.